PM Regiomiddagen omgetoverd tot PM On Tour

PM Regiomiddagen omgetoverd tot PM On Tour

De afgelopen twee jaar hebben we in verschillende plaatsen PM Regiomiddagen georganiseerd. Het concept is nu gefinetuned en omgetoverd naar de nieuwe PM On Tour.

In verschillende regio's hebben wij een pilot PM Regiomiddag georganiseerd en de bezoekers gevraagd om hun ervaring van deze dag met ons te delen. Alle tips en tops hebben wij vertaald naar PM On Tour. Het concept blijft hetzelfde: we komen bij jou in de buurt met een hoop kennis en inspiratie. Maar we hebben ook een nieuwe draai gegeven aan deze middagen. 

1. We komen bijeen op een verrassende locatie, in september bijv. een brouwerij, de BijlmerBajes en een oude kerk die omgetoverd is tot boekenwinkel. Leuk feitje: we beginnen PM On Tour met een rondleiding door de locatie.

2. Meer interactie en ruimte om te netwerken. We zijn bezig met het samenstellen van een interactief programma, waarbij je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en kunt discussieren met je collega- praktijkmanagers. 

3. PM On Tour vindt plaats na de zomervakantie en na de kerstvakantie. De uitgelezen kans om even bij te praten, maar ook om weer fris te beginnen met nieuwe inzichten.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven