PM On Tour Hoofddorp

Het PraktijkmanagersNetwerk gaat op tournee door het land. Op verrassende locaties in het land bieden we een leuke mix van workshops, interactie en netwerkmogelijkheden aan. 

Door middel van interactieve rondetafelsessies duiken we de diepte in op actuele onderwerpen. Onder leiding van PM Experts gaan we in kleine groepen uit elkaar, zodat er genoeg ruimte is voor het delen van ervaringen en discussie. Naast kennis en interactie, is deze middag ook de uitgelezen kans om collega-praktijkmanagers uit jouw regio te ontmoeten. 

Als lid van het PraktijkmanagersNetwerk krijg je gratis toegang tot deze dag!

Ik ben zeer tevreden over deze kleinschalige dag. Persoonlijker en daardoor kortere lijnen en makkelijk om collega's aan te spreken.''

Praktijkmanager over een vorige editie.

Tijd Programmaonderdeel
11:00 uur Ontvangst en leuke uitleg over de locatie
11:45 uur Update PraktijkmanagersNetwerk
12:00 uur Lunchbreak
12:45 uur Eerste rondetafelsessie: beoordelingsgesprekken zijn passé
Charlotte van den Wall Bake
Voer jij nog beoordelingsgesprekken? In deze uiterst krappe arbeidsmarkt met jongere medewerkers die veel behoefte aan afwisseling en waardering nodig hebben lijkt een verandering nodig. Het klassieke beoordelingsgesprek is op zijn retour, tijd voor een andere aanpak om je medewerkers betrokken en geboeid te houden, zodat verloop en verzuim binnen de perken blijven. In deze interactieve rondetafelsessie geeft Charlotte van den Wall Bake je een aantal inzichten en praktische handvatten waarmee je je medewerkers de aandacht kunt geven waar zij behoefte aan hebben (en verdienen).
13:30 uur Keuzesessie: ziekte en verzuim of het disfunctionerende werknemers
Joost de Waard
Tijdens deze keuzesessie kaart Joost van de Waard twee onderwerpen aan. Jullie kiezen zelf als groep waar de meeste behoefte naar is en hier gaan we dieper op in.
Onderwerp 1: Zieke werknemers.
Soms een dagelijkse worsteling voor veel praktijkmanagers. Joost neemt je mee in de ins en outs van verzuimbegeleiding en de vragen die leven, zoals: hoe krijg ik grip op zieke werknemers? En Waarom werkt de arbodienst niet mee? Als het goed is, heb je aan het eind van deze sessie voldoende handvatten om het verzuim onder controle te krijgen en te houden.
Onderwerp 2: Disfunctioneren van werknemers
Er is er altijd ééntje bij in je team die net wat minder functioneert dan de andere collega’s of die net wat minder goed in het team past. Hoe ga je hier mee om en wat kan je er aan of mee doen? Je krijgt praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. Uiteraard zullen we aan deze tafel ook voorbeelden met elkaar delen om zo van en met elkaar te leren.
14:15 uur Koffiebreak
14:45 uur Derde rondetafelsessie
15:30 uur Afsluiting

Meld je aan

Meld je aan

Bevestiging opnieuw versturen

Vul onderstaande velden in, als de gegevens voorkomen in het systeem wordt je inschrijfbevestiging opnieuw verzonden.

Terug naar boven