PM On Tour Den Bosch

Het PraktijkmanagersNetwerk gaat in september en januari op tournee door het land. Op drie verrassende locaties in het land bieden we een leuke mix van workshops, interactie en netwerkmogelijkheden aan. De derde PM On Tour, voorheen PM Regiomiddag genoemd, vindt plaats op 16 januari. We komen bijeen in Klooster de Soete Moeder. Charlotte van den Wall Bake is dagvoorzitter van PM On Tour en geeft een inhoudelijke sessie. Naast kennis en interactie, is deze middag ook de uitgelezen kans om collega-praktijkmanagers uit jouw regio te ontmoeten.

Ik ben zeer tevreden over deze kleinschalige dag. Persoonlijker en daardoor kortere lijnen en makkelijk om collega's aan te spreken.''

Praktijkmanager over een vorige editie.

Tijd Programmaonderdeel
11:00 uur Ontvangst en leuke introductie over de locatie
Vanaf 11.00 uur ontvangen we je met een lekker kopje koffie en thee. Voordat we starten, krijgen we een introductie over de locatie.
11:45 uur Spreek af, spreek aan, spreek uit
Charlotte van den Wall Bake
Charlotte opent de dag en geeft een interactieve sessie over het creëren van een cultuur binnen de praktijk waar de collega’s zich vrij en verantwoordelijk voelen om met respect en een aantal vooraf gesproken spelregels elkaar aan te spreken.
12:30 uur Lunch
13:30 uur Planning in de praktijk - Courante valkuilen - Simpele oplossingen
Peter Revalk
Tegen de achtergrond van een veranderde visie op work-life balance, nieuwe samenwerkingsvormen en de groeiende vraag naar professionalisering van de medische praktijk, is een optimale planning één van de bouwstenen voor een succesvolle organisatie.
Met deze sessie gaan we in op praktische problemen waar de praktijkcoördinator tegenaan loopt. Hiervoor reiken we oplossingen aan.
14:00 uur Prijs? Kwaliteit? Of toch allebei?
Martijn Feringa, Mystery Guest
Hoe selecteer je een leverancier voor je praktijkmaterialen en inrichting? Is prijs het allerbelangrijkste of juist kwaliteit?
Maar je wilt niet misgrijpen en ook zorgen dat de praktijk zo lean mogelijk draait. Waar moet je dan op letten?
De do’s en don’ts worden uit de doeken gedaan….
14:30 uur Koffiebreak
14:45 uur Personeelsmanagement prioriteiten uit de praktijk
Joost de Waard
In deze interactieve sessie bespreekt Joost de Waard van Visser & Visser een aantal belangrijke aspecten van personeelsmanagement waar je dagelijks mee te maken hebt. Net als hun succesvolle sessie op de Dag van de Praktijkmanager (beoordeeld met een 8,1) delen ze hun actuele kennis en ervaring met je en kun je je eigen vragen tijdens de sessie en/of in de pauzes aan Joost voorleggen.
15:15 uur Afsluiting

Meld je aan

Meld je aan

Bevestiging opnieuw versturen

Vul onderstaande velden in, als de gegevens voorkomen in het systeem wordt je inschrijfbevestiging opnieuw verzonden.

Terug naar boven